Oblečenie a cvičky na tanec

Oblečenie na tanečné lekcie by malo byť praktické a jednoduché, aby vám umožnilo akýkoľvek pohyb a aby učiteľ dobre videl, ako techniku vykonávate.

Oblečenie pre dievčatá

Dievčatá si na lekcie tanca obliekajú dres, jednoduchú sukienku a trikot. V štúdiu máme k dispozícii pre Vás na vyskúšanie rôzne veľkosti dresov. Deti majú u nás v skupinách jednotné dresy pretože tieto dresy využívajú pri spoločných vystúpeniach. Pre deti odporúčame jednoduchý dres s krátkym rukávom a jemným výkrojom v prednej i v zadnej časti. Je príjemný, schne rýchlejšie ako bavlna a je jemný, elastický. Deti ho majú radi kvôli týmto vlastnostiam. Pekne priľne na telo a nesťahuje. Materiál Nylon 90% a spandex 10%. Ak by ste mali ako celá skupina záujem o iný typ dresu radi Vám poradíme.

NOVINKA v Alegrii

Pracujeme na vlastnej značke tanečného oblečenia. Tento šk. rok sme pre Vás pripravili naše nové prekrásne kvetinové zavinovacie sukne Alegria na tréning. Sukne šijeme z kvalitných a nekrčivých látok. Vzorky máme k dispozícii v štúdiu na vyskúšanie.

Chlapčenské oblečenie

Chlapcom stačí na tréning tričko a tepláky.

Čo na nohy?

cvičky si kupujte v špecializovanom obchode, aby sme mali istotu, že sú kvalitné. Nesmú byť ani voľné, ani tesné. Majú priliehať ako rukavice. Nohy, najmä prsty, musia mať dostatočný priestor na pohyb. V štúdiu máme vzorky cvičiek, radi Vám poradíme, aby ste si mohli objednať správnu veľkosť.

Prijímacie Skúšky 2024 / 2025

11.5.2024 (sobota)
18.5.2024 (sobota)

Letná Škola Tanca 2024

1. termín: 8.-12.7.
2. termín: 15.-19.7.
3. termín: 22.-26.7.